Brain Prize Lezing Bart De Strooper

In 2018 mocht Alzheimer expert prof. Bart De Strooper samen met drie andere collega's de gerenommeerde Brain Prize in ontvangst nemen. De ideale gelegenheid voor een lezing rond Alzheimer onderzoek en de moeilijke zoektocht naar betere medicatie.

Iedereen is van harte welkom op 12 februari in de Pieter De Somer aula in Leuven voor deze feestelijke publieke lezing, ingeleid door Lieven Vandenhaute (Nieuwe Feiten, Radio 1) en opgeluisterd met muziek door Trio Clé.

Let op: nieuwe locatie! PIETER DE SOMER AULA, Charles Deberiotstraat 24 te Leuven

Kom je met de wagen? Je kan gratis parkeren op de ondergrondse parking van de Pieter De Somer aula (Deberiotstraat 24, Leuven). Opgelet, op deze parking zijn slechts 80 plaatsen beschikbaar. Gratis parking voor 300 wagens is ook beschikbaar op parking Herman Servotte (Parkstraat 66, Leuven). De parking bevindt zich op wandelafstand (600m) van de Pieter De Somer aula. Indien beide parkings volzet zijn kan je nog terecht op de betalende parkings van het Ladeuzeplein of het Heilig Hart ziekenhuis (Naamsestraat).

Wetenschap

Bart De Strooper licht toe wat we de afgelopen jaren leerden over dementie en waarom de zoektocht naar medicatie zo moeizaam verloopt. Toegang tot deze feestelijke lezing is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Muziek

Het barok ensemble Trio Clé zal enkele muzikale intermezzo's brengen. Het trio bestaat uit Korneel Alsteens aan de hobo, Ann Van Hecke aan de cello en Dieter Van Handenhoven aan het klavecimbel.

Hapje & Drankje

Wie wenst kan na de lezing deelnemen aan de aansluitende 'fundraising' receptie. Hiervoor dient u apart in te schrijven via hetzelfde formulier als voor de lezing. (De kostprijs van de fundraising receptie is niet fiscaal aftrekbaar.)

X